Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Καταζητείται ο Ελληνισμός. Και, προφανώς, όχι ζωντανός

Ελάτε να βομβαρδίσουμε το νου μας και σήμερα, όπως γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ τα τελευταία 5+ χρόνια στην Ελλάδα, με "ειδήσεις" όπου, έπιασαν "άνεργους, συνταξιούχους, νοικοκυρές, ιδιωτικούς υπαλλήλους" που είχαν δεκάδες εκατομμύρια euro σε καταθέσεις ενόσω δεν δήλωναν τίποτα. Ελάτε να μη παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ τραπεζίτης ή υπάλληλος πολεοδομίας κ.λπ. σ΄ αυτές τις αναφορές των "ειδήσεων".

Ελάτε να ... χαρούμε που η γνωστή κτηνώδης γερμανία, των 2 Παγκοσμίων Πολέμων και των εκατομμυρίων θανάτων,  "δεν ξεχνά τις φρικαλεότητες των ναζί" λες και κάνει αυτή η σημερινή της ηγεσίας κάτι διαφορετικό από τους Βίσμαρκ και τον Χίτλερ.

Δώστε και σήμερα την δέουσα σημασία πονεμένοι Πατριώτες στις ειδήσεις των ατερμόνων διαπραγματεύσεων την ίδια ώρα που θα πρέπει όλοι να ξεχνάμε πως, Κράτος, Πολιτεία δεν σημαίνει μόνο οικονομία χρήματος και δάνεια.
Ξεχάστε παρακαλώ και κυρίως μην ανατρέξτε στους υπολογιστές σας για να διαβάστε τι σημαίνει "διπλό νόμισμα", τι σημαίνει και τι δεινά θα προκαλέσει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.), πόσοι αυτοκτόνησαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Πατρίδα, πόσες διαφορετικές απόψεις ακούσαμε για το ίδιο θέμα από διάφορα άτομα της ίδιας κυβέρνησης ή πόσο καμαρώνει το στρατόπεδο της πρώην συγκυβέρνησης από την πιθανολογούμενη (απ'  αυτούς) υπογραφή νέου μνημονίου.

Μη δώστε την παραμικρή σημασία Έλληνες στο ότι η Λούκα, η τοποθετημένη από την παρούσα κυβέρνηση Λούκα, της ΕΤΕ, (και όλοι οι τραπεζίτες) πιέζει να υπογραφεί νέα συμφωνία - μνημόνιο, γιατί "οι τράπεζες δε έχουν μια" και ... η οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζουν θέλουν να μας την παντρεύουν κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Στο διηνεκές.

Ελάτε τέλος να ξεχάσουμε πως η καθημερινότητα μιας Χώρας, μιας Ανεξάρτητης Χώρας δεν είναι μόνο οικονομία, πως τα άτομα του Σημίτη είναι ακόμη ως βαθύ κράτος στα μέσα και στα έξω, πως ο Ελληνισμός σβήνει και κάποιοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα, ενόσω ψηφίστηκαν, εκλέχτηκαν για να τελειώσουν αυτό το θέμα, με την μια και όχι για να το κοιτούν αποσβολωμένοι. Ή τουλάχιστον, δείχνοντας έτσι. Μα όπως και να έχει, με το ίδιο αποτέλεσμα για τον Ελληνισμό που συνεχίζει (γμτ) και αυτοκτονεί, που λιώνει στην ανέχεια, που χάνει ότι είχε και δεν είχε.
Μάλλον δεν ακούτε. 

Υ.γ. πόση υπομονή θεωρείτε κύριοι της κυβέρνησης πως πρέπει να κάνει ο Ελληνισμός όταν το 87% των κατοίκων του Ν. Μαγνησίας έχει οφειλές (;;;) στην εφορία ; Πόση θα κάνει ακόμη ; Πόσο νομίζετε πως θα ασχολείται με σσσάκηδες ακόμη και όχι με ότι τον λιώνει ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου