Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Χώρα (και όχι ... ψώρα)

Ο Στήβ Λάλας, Έλληνας με αυταπάρνηση και Πατριωτισμό μέχρι το μεδούλι, όταν συνελήφθη από τους αμερικάνους διότι παρέδωσε στην Ελλάδα, άκρως απόρρητα έγγραφα με τις κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, κατά των Ελλήνων, γεγονός που αποκαλύφθηκε ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ένα ... λαθάκι (;;;) το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, η Βιργινία Τσουδερού, που (προφανώς) δεν είχε ψυχή. 

Και δεν είχε ψυχή αφού ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ διπλωματικά (διπλωματία του παρα-κράτους Μητσοτάκη + Σαμαρά = εφάμιλλη αυτής του Σημίτη + Πάγκαλου, με τον Οτσαλάν) ως όφειλε για να καλύψει ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !

Έχουν όμως ... προφανώς ... ψυχή οι εκτελεσθέντες της CIA από την 17Ν και έτσι οι ψυχοπονιάρηδες των ΗΠΑ βάζουν άγριο χέρι στην Ελληνική κυβέρνηση για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού. 

Κατάλαβες δικέ μου ή να το κάνω πιο λιανά ; Οι ΗΠΑ που δεν αποδέχονται ούτε καν το
διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, κάνουν όοοοτι θέλουν όοοοοπου θέλουν. 

Υ.γ. Μη νομίσεις πως η Ρωσία κάνει πολύ διαφορετικά, αλλά ρε παιδί μου είναι θέμα ισορροπιών το όλο ... πρόβλημα συνεργασιών όπου, μια πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Χώρα (και όχι ... ψώρα) έχει σχέσεις και με τις δύο υπερδυνάμεις και όχι μόνο με την μία. Με άλλα λόγια .... "κάντο όπως η (σκατο)γερμανία" !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου