Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Καλή Ανάσταση (... του χρόνου τέτοιες μέρες)

Όχι φιλαράκι μου. Δεν πήγα σε κάποιο Επιτάφιο. Δεν πήγα να προσκυνήσω τίποτα και πουθενά. Και όχι γιατί μου φταίει ο Θεός που διδαχθήκαμε, ασχέτως των "όσων" του κατεβάζω (και στο σόι του) ώρες - ώρες, αλλά διότι κάτι τυπάκια και μαθητευόμενοι μάγοι, εξακολουθούν να θεωρούν τον Ελληνισμό ως μαλάκες.

Μας θεωρούν Μαλάκες (με "Μ" κεφαλαίο) που δεν αντιλαμβανόμαστε πως ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητα όλων μας και πως δεν έχουμε διαπιστώσει πως με τους ρυθμούς που κινούνται και με τις πράξεις τους, ουσιαστικά συνεχίζουν τα των προηγουμένων.
Ως τενεκέδες (προφανώς) που απολαμβάνουμε τα "θα" τους. Ως ανόητους που
δεν παρακολουθούμε τις καθημερινές αυτοκτονίες κόσμου ή και τον καταγεγραμμένο θάνατο ενός βρέφους από ασιτία στην Β. Ελλάδα.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που οι τραπεζίτες συνεχίζουν να βγάζουν παραινέσεις προς την κυβέρνηση να μην αργήσει τις ... "συμφωνίες" της με την Ε.Ε.
Την ίδια ώρα που αυτά τα κωλόπαιδα απολαμβάνουν μισθούς ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αμείωτους ! Μη σας παραμυθιάζουν Έλληνες. Το δόγμα τους "αν μας κόψουν μισθούς, θα πούμε όσα ξέρουμε για εκείνους (τους πολιτικούς)" ισχύει στο έπακρο.

Την ίδια ώρα που ... ΘΑ καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ, αλλά με ειδοποιήσεις στα mails μας, μας ζητείται να αποπληρώσουμε τα χρέη των 2011-2012-2013 στις εφορίες. Από που ρε, να μη σας πω κανένα καντήλι μέρα που είναι σήμερα ;
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ... ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ρεεεε ;;;;

Την ίδια ώρα ρε που διορίζετε σε θέσεις Γ.Γ. ότι δεν εξελέγη από τον Λαό (βλέπε περίπτωση του τραπεζοσυνδικάλα ΤΣΟΥΚΑΛΑ με το 1 εκ/ριο ... του), την ίδια ώρα που δίνεται θέσεις αναπληρωτή υπουργού σε καταστροφείς Ταμείων (και ας έλεγε : όφειλα να εκτελέσω τις εντολές ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ), συντηρείτε σε θέσεις κλειδιά (βλέπε στο ΙΚΑ) άτομα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, δίνετε θέσεις σε Πετρόπουλους και λοιπούς παστόκους, ... ασχέτως αν ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ !

Ποιος ρε από εσάς τους ... κυβερνήτες, πήγε χθες, σήμερα στην κεντρική αγορά, να δει πόσοι περπατούσαν, κοιτώντας, αλλά μη αγοράζοντας ;

Πόσοι σκεφτήκατε πως η συνεχιζόμενη κτηνωδία του "δεν πτωχεύσατε τώρα Έλληνες, αλλά τον άλλο μήνα, σίγουρα" των εφημερίδων και των ΜΜΕ, ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΟ ;  ΈΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΎΣ -ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ- ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΛΘΌΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΔΆΦΗ ΤΟΥ, με ... άγνωστες μελλοντικά ... προεκτάσεις ...

ΦΥΓΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ναζιστικό τραπεζικό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "Ε.Ε.", σπάστε τα δεσμά σας, ή δε άλλως, θα "παντρευτείτε" τα πεπραγμένα και των προηγούμενων. Πάρτε χαμπάρι πως ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι εδώ και καιρό περιφερόμενος ψηφοφόρος και όχι δογματικά κολλημένος ! Πάρτε χαμπάρι πως το φαγητό στον κόσμο, το πολλαπλασίασε μόνο ο Ιησούς (και αυτό τίθεται υπό αίρεση) και όχι οι πολιτικοί. Κάντε επιτέλους ότι οφείλετε !

Καλή Ανάσταση (... του χρόνου τέτοιες μέρες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου