Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τι έχεις σπουδάσει ; Ψήφισε τους ... μορφωμένους σου νταβάδες, για να σε λιώσουν. Άλλη μια φορά !

24-12-2014 μια 27χρονη αυτοκτόνησε (κρεμάστηκε) στον Πύργο Σαντορίνης 
30-12-2014 ένας 42χρονος επιχειρηματίας, αυτοκτόνησε με πιστόλι στην Φιλοθέη
4-1-2014 μια 43 αναισθησιολόγος μητέρα 2 παιδιών στο Ηράκλειο, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει 
5-1-2015 μια 35χρονη αυτοκτόνησε (κρεμάστηκε) στην Λάρισα.  
5-1-2014 ένας 50χρονος αυτοκτονεί με πιστόλι στο χωριό Μάζι, στην Αλίαρτο. 
6-1-2015 ένας 53χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας από την γέφυρα του Ανηλίου στα Ιωάννινα.

15 μέρες 6 αυτοκτονίες και απόπειρες. Μία κάθε δύο μέρες. Αν προσθέσουμε και τα θύματα του σκυλοπνίχτη της ΑΝΕΚ, το αποτέλεσμα είναι άστα να πάνε.

Και τι έγινε ; Έτυχε σου λένε οι φωνούλες που διέλυσαν την Χώρα. Που την πούλησαν και τώρα ζητάνε ΞΑΝΑ την ψήφο σου θεωρώντας σε ηλίθιο. Κάφρο. Πιο κουτό κι από τα λάχανα, θεωρώντας πως ξεχνάς τα τέρατα που ξεπούλησαν τα πάντα. 

Θεωρώντας πως ξεχνάς πως δεξί χέρι στον προδότη ΓΑΠ ήταν ο πολυμορφωμένος απατεώνας των οικονομικών (του) που έκρυψε την λίστα Φαλτσιανί (Λαγκάρντ) μιας και μέσα υπάρχει ΟΛΟ τον πολιτικό στερέωμα της ... μεταπολίτευσης.

Δεξί του χέρι πως ήταν το τέρας μόρφωσης - συνταγματολόγος που επέβαλε νέο (μετά την τουρκιά) χαράτσι και κεφαλικό φόρο.

Μεταγενέστερα,  δεξί χέρι του ήταν ο κολοσσός της νομικής επιστήμης που προγενέστερα κατάρτισε το bonus των 50 εδρών, λες και η Χώρα παίζει τζόγο ωσάν τα παρτάλια που κυβερνάν ή που διεκδικούν ΞΑΝΑ βο(υ)λευτικές έδρες, για να έχουν ασυλία. 
Σου θυμίζω πως νιώθοντας, οι τιποτένιοι, απόλυτοι άρχοντες, έκαμαν νόμους σύμφωνα με τους οποίους, δεν έχουν ευθύνη για ότι ψηφίζουν ποτέ, αναλαμβάνουν -αν δεν εκλεγούν- διευθυντικές και διοικητικές θέσεις σε εταιρείες Δημοσίου συμφέροντος και τόσα άλλα.

Τα ... άσυλα της αλητείας και της προδοσίας οι μορφωμένοι, οι τετραπέρατοι που σε πούλησαν και για την ακρίβεια ΜΑΣ πούλαγαν ΚΑΘΕ μέρα τα τελευταία πολλά χρόνια, εναλλασσόμενοι πότε ο ένας και πότε ο άλλος στην καρεκλίτσα της εξουσίας, παραλαμβάνοντας όπως έλεγαν "καμένη γη" αλλά μη τιμωρώντας κανείς τους τον προηγούμενο (που τον εμφάνιζε ως καταστροφέα).

Μορφωμένοι ... "καράφλες" της επιστημοσύνης που στο ακατοίκητο τους θαρρούν πως έχοντας 1 -2 κωλόχαρτα από κάποια πανεπιστήμια, είναι καλύτεροι από εσένα και πως ... ΠΡΕΠΕΙ να σε διοικούν.Ακατοίκητα που την μια εβδομάδα είναι με την χ.α. και τον σαμαρά και την άλλη πολιτεύονται σε ... διαγαλαξιακό ψηφοδέλτιο που εμπεριέχει από ... ροζ αριστερούς μέχρι και ακροδεξιούς σαμαρικούς.

Ένα μόνο τους λείπει. Να τους δώσεις το δικαίωμα (με την ψήφο σου σε δαύτα) να ΣΕ διοικούν οδοντίατροι, γιατροί παθολόγοι κ.λπ., μηχανικοί, δικηγόροι, ηθοποιοί, τραγουδιάρες, ... δημοσιογράφοι έτσι ώστε να συνεχίσουν να παίρνουν το 8χίλιαρο που έπαιρναν (οι επαγγελματίες του τίποτα) ή να συνεχίσουν να παίρνουν το 8χίλιαρο που έπαιρνε ο ... μπαμπάκας τους. 

Θες ρε συ να συνεχιστεί η συνέχεια και η αλητεία της διαιώνισης των τζακιών ; Θες να συνεχίζουν να σε κάνουν να νιώθεις πως είναι κάτι καλύτερο από εσένα ; Αν όχι, τότε, ψήφισε κάτι άλλο εκτός από τα 4 πασόκ που λέει και το www.olympia.gr (ένα του παπανδρέου, ένα του μπένι, ένα του ποταμιού και ένα του ευεργέτη όλων των προηγουμένων, σαμαρά) για να τελειώνουμε μια και καλή με δαύτα. Κάτι εκτός και από τα συμπληρωματικά τους, όπως οι "ρίζες", "τελεία" κ.λπ.

Υ.γ. 1) να ζήσει η πασόκα - στενή φίλη του παπανδρέου, γκερέκου,  που κατεβαίνει με την ... νέα ... δημοκρατία που σου θυμίζει τι πραγματικά είναι αυτό το συνονθύλευμα. 
2) έχε υπόψη σου Πατριώτη πως ο παπανδρέου αφήνει και ένα χρέος 110.000.000 euro στις τράπεζες (κοροιδάρα αυτές που ... σώσαμε με τα χαράτσια, με το PSI, με την φτωχοποίηση ΟΛΩΝ) και με νέο ΑΦΜ ξεκινάει ... νέο κόμμα με μορφωμένους. Αυτούς που εκβιάζονταν και εκβιάζονται από την αλητογερμανία.
 
Λιώσε τους για να μη υπάρξουν άλλη μέρα αλήτες που θα νομίζουν πως έχουν δικαίωμα πάνω στην Πατρίδα και στην ζωή μας, παίρνοντας μάλιστα το θράσος -οι αλήτες-  να μας απειλούν. Μίλα παντού γύρω σου, πες σε όλους τα ... κατορθώματά τους και να κάποιο από δαύτα πάει να σου την πει, γράψτο στα ... "αυτιά" σου. Φτύστο. Αυτό και μόνο αυτό του αξίζει.

Αυτό έχω σπουδάσει, "ανύπαρκτε" που νομίζεις πως θα ξεχάσουμε πως το πασοκ και ο παπανδρέου έχουν εξαφανίσει  κοντά στα 120.000.000 eyro ή 41 δισ ΔΡΑΧΜΕΣ ! 
Και οι άλλοι, οι της ... νέας ... δημοκρατίας, άλλα 132.000.000 eyro ή 45 δισ ΔΡΑΧΜΕΣ.
86 δισ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΡΕ και μιλάτε κι όλας ; Όλοι μας ΡΕ έχουμε "σπουδάσει" την επιστήμη του "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"  !

Ούτε ποιος είναι ο παμπούκης, ούτε ο κανελλόπουλος ούτε ο -τότε- πρωθυπουργός. Επί φερόμενης πρωθυπουργίας παπανδρέου, ήταν (και παραμένουν) τα δεξιά του χέρια και ο αποστολέας αυτών των SMS ένα λαμόγιο σας που τον ξέρει η Εισαγγελία και η Δικαιοσύνη.

Με όλο τον σεβασμό μου και χωρίς την παραμικρή προσωπολατρία στους  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,  αλλά ταυτόχρονα και με απέχθεια στα "τίποτα" που σβήνουν.

2 σχόλια:

  1. Αν είσαι μάγκας , πες μας τι να ψηφίσουμε να δεις πόσα ράμματα έχω για τη γούνα σου... Τόσον καιρό μας έφαγε το τι να καταψηφίσουμε ...Εμένα με νοιάζει το τι να ψηφίσω ...Αν μπορείς να το στηρίξεις έχει καλώς ...Αλλοιώς τζάμπα μάγκας είσαι και εσύ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Βασίλη καλή χρονιά με υγεία και δύναμη.

      Ομολογώ πως όταν είδα το copy-paste σχόλιο σου στην σχετική ανάρτησή μου στο facebook www.facebook.com/groups/ellas.om.anti/permalink/697568600363842/ και μάλιστα με πρόσθετο σχόλιο το εξής :
      "Τσίτσος Βασίλειος Και κάτι άλλο αρχίδια μεγαλλίτερα από τα δικάσας έχει και ο τράγος μου ...Να τον επιστευτώ για Πρόεδρο Δημοκρατίας ; Τιλέτε ;"

      Κατόπιν των ανωτέρω σχολίων δε σου κρύβω πως θεώρησα πως απαντούσες σε ανωτέρω σχόλιο (στο facebook) άλλου σχολιαστή.

      Βλέποντας όμως και εδώ το ίδιο (πρώτο) σχόλιο μένω με κάποιες απορίες, καθώς προφανώς τα εκπεφρασμένα σου αφορούν εμέ.

      Με δεδομένο πως δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της εκρηκτικής σου αντίδρασης σε άποψη - ανάρτηση που εκμηδενίζει τους ... μορφωμένους που μας έφεραν στα σημερινά και με δεδομένο πως δεν ήμουν ουδέποτε κομματόσκυλο για να προτείνω (όσο κι αν ερωτώμαι) τι να ψηφίσει ο κόσμος και ταυτόχρονα χωρίς ποτέ να κρύψω τις πολιτικές μου επιλογές και πεποιθήσεις.

      Αποκλείοντας την έκφραση "μάγκας" από τα του βίου μου, καθότι αυτή η "μαγκιά" που νοείται ως ένδειξη καπατσοσύνης και ... ανωτερότητας έναντι του περίγυρου, είναι ... χαρακτηριστικό που ποτέ δεν με χαρακτήριζε, ενώ αντιθέτως μόνιμα την πολεμούσα και την κατέκρινα, την ξεμπρόστιαζα και την ποδοπατούσα.
      Από εκεί και έπειτα θα θελα να μου πεις τι "ράμματα έχεις για την γούνα μου".

      Κλείνοντας επί του παρόντος το θέμα εδώ, αφήνοντας ΜΙΑ πιθανότητα το σχόλιο να ήταν για τον σχολιαστή που έγραψε ότι έγραψε στην προαναφερόμενη ανάρτηση στο facebook, αναμένω δύο ή όσα λόγια θες.

      Διαγραφή