Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Γιάννη μας, μας αγαπάς ή τσάμπα πίνουμε ;

Να θέλουν να αγιάσεις και να μη σ αφήνει το διαδικτυακό περιβάλλον. Άντε τώρα. Ας θυμηθούμε ορισμένα από το πρόσφατο παρελθόν. Έλεγε ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γιώργος Παπανδρέου, στα forums που τριγύριζε πως "κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένων". 

Ξεχνώντας όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Κοσκωτά για λόγου του, στο 1' και 17'' του κατωτέρω video όπου, ο Κοσκωτάς ανάφερε πως τον πλησίασαν οι Γιώργος Παπανδρέου, Κατσανέβας και Κατσιφάρας και του ζήτησαν -μεταξύ των άλλων- και 50 εκατομμύρια δραχμές για την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ το 1985.




Μη θυμούμενος ίσως και τα όσα λέει για τον ΓΑΠ ο ομόσταυλός του, ο Μιχάλης
Χαραλαμπίδης, ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ και ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ στο βιβλίο του "από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ". 

Υ.γ. Γιάννη τεράστιε δικηγόρε και φίλε μου, έλεγε και για σένα ο Κοσκωτάς. Στο 2' και 29'' όπου ανάφερε πως : κατατέθηκαν στον "γνωστό" λογαριασμό -στην Ελβετική τράπεζα- των Ματζουράνη - Κουτσόγιωργα. 


Γιάννη, είδα επίσης πως μαζί με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο είστε συνήγοροι του Βαξεβάνη και ειλικρινά χάρηκα που κάθεσαι δίπλα στον παλαιότερα διώκτη της υπόθεσης Κοσκωτά, μιας και ο Κωνσταντόπουλος ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ σε βάρος ΟΛΩΝ της υπόθεσης Κοσκωτά !!!
Με την ευκαιρία Γιάννη, τι να πούμε στο Lobbystas για την απορία του ; Γιάννη μου τον αγαπάς ή τσάμπα πίνει ;

Και πού σαι ; Βλέπεις κάποιοι δεν είμαστε bloggers που κατεβάζουμε άρθρα. Όπως αυτό εδώ. Έχω όμως print screen αν το θες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου