Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Συνταγματική Αναθεώρηση εν μέσω Κατοχικής Χούντας ;

Δεν είναι πρώτη φορά που γνωστές παρεούλες σκάνε μύτη από τα λαγούμια τους και επικαλούνται πως απαιτείται άμεσα η Συνταγματική Αναθεώρηση. Παρεούλες που θαρρούν πως ο κόσμος τρώει ακόμη σανό. Παρεούλες που εδώ και 5 έτη περίπου προσπαθούν εναγωνίως να εμφανιστούν ως πρωτομάστορες πρότασης ενός νέου Συντάγματος, ... ξεχνώντας πως δεν μπορείς σε καιρό πολέμου να .... ζητήσεις χαβιάρι. 

Ξεχνούν επίσης -ή θέλουν να ξεχνούν- πως ο Έλληνας δεν είναι ηλίθιος και πως δεν ξέχασε τις απέλπιδες προσπάθειές τους από εποχής ΓΑΠ και μεταγενέστερα επί του Σαμαρά, να φέρουν θέμα Αναθεώρησης Αυτού με το οποίο μπορεί ο Ελληνισμός, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, να καθίσει στο σκαμνί κάθε προδότη και πουλημένο, βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος.

Τέλος, ξεχνούν να αναφέρουν στον κόσμο, οι παρεούλες πως στο προτεινόμενο νέο Σύνταγμα, το
καθεστώς θα προσθέσει και άρθρα όπου, τα Μνημόνια θα θεωρούνται ... Άγια των Αγίων και οι προδότες ... πολιτικοί, εξαπτέρυγα ...

Δεν είναι τυχαίο δε πως, στην χθεσινή συζήτηση στην Βουλή (;;;) τέθηκε -εκ νέου- θέμα από τους Φώφη Γεννηματά του ΠΑΣΟΚ και του Κυριάκου Μητσοτάκη της ΝΔ, για Συνταγματική Αναθεώρηση, καθώς, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους : "θα πρέπει να υπάρξει άμεση συμφωνία των παρατάξεων του Κοινοβουλίου για να χαρακτηριστεί η επόμενη Βουλή ως Αναθεωρητική. 

Θα πρέπει να ξέρουν οι εν λόγω ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ πως γίνονται ΞΑΝΑ ξεφτίλες μιας και, κυκλοφορούν -ακόμη- από ότι ακούω στην πιάτσα, μαγνητοφωνήσεις από τότε (προ 2-ετιας περίπου) που απειλούσαν και προσπαθούσαν να εκβιάσουν όσους αποχώρησαν από τις τάξεις τους.

Και κάτι τελευταίο για τα σούργελα αυτά. Ακόμη και ο νενέκος της Γερμανίας Ολάντ, σήμερα, απέσυρε το σχέδιο για την Αναθεώρηση του εκεί Συντάγματος μετά από έντονη αντίδραση σημαντικού τμήματος του Κοινοβουλίου.

Οι χασάπηδες της κοινωνίας, οι Mc ... Donald με τα θέματα μητριαρχίας τους, οι χαφιέδες και ... προοδευτικοί συγγραφείς και δημοσιοκάφροι, μαζί με τους εγγενείς τους πόθους μπορούν να προσθέσουν και κάποιο πατριωτικό (αριστεροδέξιο)
προκάλυμμα και μετά, μαζί με τα Καρατζαφιρέικα και Μπαλτάδικα χουντοσκευάσματα να πάνε στον διάβολο. Άλλη μια φορά.

Το νου σου Πατριώτη καθώς μέσα από δημοψηφίσματα και συναφή που θα σου προτείνουν, θα θέλουν να σε οδηγήσουν στον πάτο του πάτου, όπου τα τωρινά θα μοιάζουν πλέον ... Παράδεισος ...

Σύντομα με περισσότερα (από όσα θα ήθελαν μερικοί να βγουν στην φόρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου